Werkwijze

Het beste uit je tuin halen, doe je niet alleen. Daar heb je mensen met voor nodig die hun liefde voor groen delen. Indien gewenst deel ik mijn netwerk graag met u en kan zo het hele tuinontwerp realiseren, van offerte tot uitvoering.

1e bezoek – kennismaking

Mijn 1e bezoek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit bezoek bekijken we samen uw tuin, andere buitenruimte of bouwtekening en bespreken we uw wensen en budget. Ook vertel ik u graag meer over mijn drijfveren en werkwijze.

2e bezoek – de eerste schetsen

Tijdens mijn 2e bezoek bespreken we een of meerdere schetsen. Ik schets een beeld van de tuin die ik voor ogen heb, de vormgeving en het samensmelten van de verschillende functies die uw tuin moet hebben.

3e gesprek – definitieve ontwerp en beplantingsplan

Het definitieve ontwerp is klaar. Uw droomtuin staat op papier. Nu komen ook materiaalkeuze, bestrating, verlichting en beplanting aan de orde. Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat een tuin elk jaar mooier wordt.

Uitvoering en onderhoud

Wilt u het ontwerp zelf uitvoeren of wilt u het liever laten doen? Ik laat u de keuze.

Onderhoud

Na een jaar kom ik nog eens bij u langs. Is de tuin naar wens? Hoe heeft u de tuin? Wat betreft onderhoud en eventuele kleine aanpassingen, geef ik u dan graag enkele tips mee.

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van Buro Floris? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.